SPEAKERS

AWARD



Congratulations to JOHN LIKENS (METHOD STUDIOS)
who won the first MOTION PLUS DESIGN AWARD for best 2018 title sequence!


Deadpool 2 - Opening Titles Sequence from Method Studios on Vimeo.

VENUE

After Paris and Tokyo, Motion Plus Design will invite the cream of the crop of Motion Design artists for a full day of talks in Los Angeles, for the first time in U.S!


The Montalbán
1615 Vine St,
Los Angeles, CA 90028, USA



Metro: Hollywood/Vine Station - Metro Red Line
20$/day Parking next to the venue.

SCHEDULE



9:00am DOORS OPENS

10:00am OPENING SPEECH
10:10am ANDREW KRAMER
10:40am 20 MIN BREAK
11:00am JOYCE N.HO
11:30am 20 MIN BREAK
11:50am 15 MIN OTOY
12:05pm BEEPLE

12:35pm LUNCH BREAK

2:00pm JR. CANEST
2:30pm 20 MIN BREAK
2:50pm MIN SHI
3:20pm 20 MIN BREAK
3:40pm MARTI ROMANCES
4:10pm 30 MIN BREAK

4:40pm 15 MIN DROPBOX
4:55pm KARIN FONG
5:25pm 20 MIN BREAK
5:45pm KYLE COOPER

6:15pm CLOSING SPEECH
6:30pm COCKTAIL ON THE ROOFTOP(COCKTAIL PASS ONLY)
10:00pm END OF THE COCKTAIL



WITH


AND THE SUPPORT OF